RólunkTÖBB, MINT 20 ÉV
TAPSZATALAT


A joszerszam.com domaint tulajdonló Csavarker Kft. 1995-ben nyitotta meg első csavar, kötőelem és rögzítéstechnikai termékekre szakososodott kereskedését Szegeden, ahol a Pintér Művek kötőelem mintaboltjaként vált ismertté. A vállalkozás a piaci igényeknek megfelelve, folyamatosan bővítette termékkínálatát. A forgalom növekedése lehetővé tette újabb üzlet nyitását és a raktárkapacitás növelését. 2005 októberétől már két üzletben szolgáljuk ki az addig megszokott magas színvonalon a hozzánk érkező vásárlókat.

SZÁMTALAN ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ


Mi a joszerszam.com-nál nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk, amellyel Te kedves vásárló, mindig gyorsan, kényelmesen megkapd, azt, amit szeretnél, hogy mindig biztos lehess abban: jól döntöttél. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket.

KÖZEL 20 SZAKKÉPZETT MUNKATÁRS


Mi a joszerszam.com-nál nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk vásárlóinknak, amely során kényelmesen, és gyorsan juthatnak hozzá a kiválasztott termékekhez.

KITERJEDT KÍNÁLATSzéles felhasználói réteget célzunk meg, a barkácsolni vágyó emberektől, az ipari és az építőipari felhasználókig. Az általunk forgalmazott kötőelemek, és szerszámok teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek. Közel 20.000 különféle cikket magába foglaló termékválasztékunk a hobbi kategóriától kezdődően egészen az ipari berendezésekig terjed, így kínálatunk a szakmán belül szinte minden igényt lefed.

 


Brüsszeli körúti üzletünk:

Moszkvai körúti üzletünk: