Rólunk

TÖBB, MINT 20 ÉV TAPSZATALAT

 

SZÁMTALAN ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

 

KÖZEL 20 SZAKKÉPZETT MUNKATÁRS

 

KITERJEDT
KÍNÁLAT

A joszerszam.com domaint tulajdonló Csavarker Kft. 1995-ben nyitotta meg első csavar, kötőelem és rögzítéstechnikai termékekre szakososodott kereskedését Szegeden, ahol a Pintér Művek kötőelem mintaboltjaként vált ismertté.

A vállalkozás a piaci igényeknek megfelelve, folyamatosan bővítette termékkínálatát.

A forgalom növekedése lehetővé tette újabb üzlet nyitását és a raktárkapacitás növelését. 2005 októberétől már két üzletben szolgáljuk ki az addig megszokott magas színvonalon a hozzánk érkező vásárlókat.
Mi a Jószerszám.com-nál nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk, amellyel Te kedves vásárló, mindig gyorsan, kényelmesen megkapd, azt,
amit szeretnél, hogy mindig biztos lehess
abban: jól döntöttél.

Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk  termékeinket.
Mi a joszerszam.com-nál nap mint nap
azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk vásárlóinknak, amely során kényelmesen, és gyorsan juthatnak  hozzá a kiválasztott termékekhez.
Széles felhasználói réteget célzunk meg, a barkácsolni vágyó emberektől, az ipari és az építőipari felhasználókig.

Az általunk forgalmazott kötőelemek, és szerszámok teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek.

Közel 20.000 különféle cikket magába foglaló termékválasztékunk a hobbi kategóriától kezdődően egészen az ipari berendezésekig terjed, így kínálatunk a szakmán belül szinte minden igényt lefed.

 

 

Brüsszeli körúti üzletünk:

 

Moszkvai körúti üzletünk: