Barkács tippek

Hogyan téliesítsük kedvencünk kutyaajtaját?
20
Jan

Ha kedvenced kutyaajtót használ, bizonyára Te is sokat elégedetlenkedsz a folyamatos hidegfuvallat és a kiáramló meleg miatt. Cikkünkből megtudhatod, hogyan orvosolható a probléma.

Mi kell a tökéletes borospincéhez?
19
Jan

Már régóta tervezed, hogy otthonod egy borospincével gazdagítod? Először ismerd meg az a alapokat, hogy ideális döntést hozhass!

5 Újévi fogadalom a műhelyedhez
19
Jan

Idén szeretnéd a legtöbbet kihozni a műhelyben töltött időből? Ez az öt újévi fogadalom garantáltan hasznodra lesz.

Fess falat!
16
Nov

Akár a teljes házat szeretnénk kifesteni, akár csak egyetlen helyiséget fontos, hogy tervezzük meg a folyamatot.

Hogyan tegyél le laminált lapokat?
06
Okt

Laminált lapokat letenni elég egyszerű. Miután egyszer már csináltad, el fogsz azon gondolkodni, hogy eddig miért fizettél érte másnak. A fapadlóval ellentétben ezt nem kell leszögelni, a lapok csak egyszerűen összepattinthatóak. Laminált lapokat letenni körülbelül olyan, mint egy nagy puzzle-t kirakni és egy napnál biztos nem tart tovább egy szobát megcsinálni.

Vakolás
24
Szept

A vakolás egy olyan szaktudást igénylő munka, amelyet általában szakemberek végeznek. Azonban ez nem feltétlen egy olcsó mulatság. Ha úgy gondolod, hogy Te is szívesen kipróbálnád magad benne némi pénzt is megspórolva, akkor olvass tovább!

 

Tapétaeltávolítás
11
Szept

A tapétázott falak manapság nagyon népszerűek, hiszen előnyük vitathatatlan. Esztétikusak, szépek, tartósak, ám ezek is időnként cserére szorulnak. Ekkor merül fel a kérdés: de hogyan távolítsuk el?